Ulviken Motorsenter har røtter tilbake til 1968, da Roger Kvalnes etablerte bedriften. Siden oppstarten har vi vært i de samme lokalene i Ulvikveien 29. Bedriften startet som et verksted for park- og hagemaskiner, og har utviklet seg med tiden til det vi er i dag. Vi er i dag en bedrift som driver med salg av park- og hagemaskiner, snøfresere, båter, påhengsmotorer, mopeder, MC og ATVer, samtidig som vi har verksted og delelager.

Vi fører merker som: Honda, Husqvarna, Micore, Tohatsu, Terhi, Vespa og Aprilia. Vi er et moderne verksted, som fører service og reperasjoner på de fleste merker. Vi henter og leverer maskiner, alt etter kundens ønske.

Vi er 13 ansatte med et felles mål, nemlig at kunden skal få en så god opplevelse som mulig av å handle hos oss. Helt siden oppstarten i 1968 har vårt slagord vært «For servicens skyld», noe vi strever etter hele tiden. Gjennom vår gode kundeservice og fagkunnskap, er vårt mål at Ulviken Motorsenter skal være en service innstillt bedrift som skal gi kundene god opplevelse.