Rukka Hovedside

Rukka er et av de mest anerkjente merkene innen MC-utstyr, og det er ikke uten grunn. Deres produkter er kjent for å være av svært høy kvalitet og gir enestående beskyttelse og komfort på veien.

Rukka bruker kun materialer av høyeste kvalitet, som Gore-Tex og D3O beskyttelse, for å sikre at produktene deres gir maksimal beskyttelse mot skader i tilfelle av en ulykke. Samtidig er Rukkas produkter designet for å være svært komfortable, slik at du kan nyte turen uten å måtte ofre komfort for beskyttelse.

I tillegg til å lage produkter av høy kvalitet, tester Rukka produktene sine grundig for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene. Dette betyr at når du kjøper Rukka-utstyr, kan du stole på at du får det beste av det beste.

Uansett om du er en erfaren MC-entusiast eller en nybegynner, kan du stole på Rukka for å gi deg det beste MC-utstyret på markedet. Deres produkter gir deg den beste beskyttelsen og komforten på veien, slik at du kan nyte turen din uten bekymringer.

Finn riktig størrelse:

Bruk et målebånd for å ta følgende mål i centimeter:

Bryst: Mål fra under/toppen av armhulen over brystet til under/toppen av den andre armhulen, deretter over ryggen til første armhule
Midje: Mål ved omkretsen målt ved navlen.
Hofter: Mål den bredeste delen av hoftene.
Innersøm: Mål fra skrittet til gulvet, uten sko.
Erme: Mål lengden fra bunnen av nakken, over til skulderpunktet og ned til knokene

 

ble lagt i handlekurven.
Checkout